Mit csináljak anyukámnak?
10 éves vagyok.Anyukámnak lesz a születésnapja,és szeretnék neki valami finom salátát,vagy sütit csinálni.Sütőt meg gázt nem használhatok hozzá.Ajándéknak veszek neki,de szeretnék neki valami finomat csinálni.Biztos elolvadna tőle:) Szóval várom a válaszokat.Köszönöm szépen!
Judit 10/L
Elnézést.
*ajándékot
Szia!
Ami nagyon egyszerű és nem kell sok minden hozzá: Kókuszgolyó. Én is szoktam nagyon gyakran csinálni, ezt nem lehet elrontani.
Ez a süti nagyon egyszerű, és nagyon finom: [link]
Én amikor kislány voltam feldarabolt gyümölcsöket tettem egy szép üvegtálba (amilyeneket anyu szeretett), erre keverős pudingot öntöttem és tejszínhabbal díszítettem.
Én is tejjel csinálom, úgyhogy finom. De ha van meggybefőtt, mert meggyet teszel a közepébe, akkor egy kicsi leve nem árt. Egyébként az adagokat úgyis érezni fogod, nyugodtan kóstolgasd meg közben, és ha még hiányzik pl egy kis kakaó, hát tegyél bele, nem ronthatod el.
A kókuszgolyó jó ötlet, azt mindenki nagyon szereti, és egyszerű is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!