Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak anyukámnak?

Mit csináljak anyukámnak?

Figyelt kérdés

10 éves vagyok.Anyukámnak lesz a születésnapja,és szeretnék neki valami finom salátát,vagy sütit csinálni.Sütőt meg gázt nem használhatok hozzá.Ajándéknak veszek neki,de szeretnék neki valami finomat csinálni.Biztos elolvadna tőle:) Szóval várom a válaszokat.Köszönöm szépen!

Judit 10/L

2009. okt. 12. 18:11
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Elnézést.

*ajándékot

2009. okt. 12. 18:11
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Aranyos Kicsi! Azt tanácsolom, hogy nézz a neten recepteket. Pld. a mindmegette.hu-n. Találsz olyan süteményreceptet, ami kész hozzávalókból elkélszithető, tehát sem sütni, sem főzni nem kell, csak ezt-azt összekeverni. Nagyon finomak és látványosak ezek is és biztos örülne a mamád.
2009. okt. 12. 18:21
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Ami nagyon egyszerű és nem kell sok minden hozzá: Kókuszgolyó. Én is szoktam nagyon gyakran csinálni, ezt nem lehet elrontani.

2009. okt. 12. 18:24
 4/23 anonim ***** válasza:
88%

csinalj keksztekercset:D ahhoz nem kell gaz

[link]

2009. okt. 12. 18:26
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Ennek biztos örülne és sztem nem egy ördöngösség megcsinálni!Salátának meg ez: [link] Sok sikert!;)

2009. okt. 12. 18:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2009. okt. 12. 18:32
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
18:24-es vagyok. A kókuszgolyót ez a recept alapján szoktam csinálni: [link] annyi különbséggel, hogy én meggybefőtt helyett tejet használok.
2009. okt. 12. 18:35
 8/23 A kérdező kommentje:
És tejjel is ugyanolyan finom? :)
2009. okt. 12. 18:37
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Ez a süti nagyon egyszerű, és nagyon finom: [link]

Én amikor kislány voltam feldarabolt gyümölcsöket tettem egy szép üvegtálba (amilyeneket anyu szeretett), erre keverős pudingot öntöttem és tejszínhabbal díszítettem.

2009. okt. 12. 18:39
 10/23 anonim ***** válasza:
87%

Én is tejjel csinálom, úgyhogy finom. De ha van meggybefőtt, mert meggyet teszel a közepébe, akkor egy kicsi leve nem árt. Egyébként az adagokat úgyis érezni fogod, nyugodtan kóstolgasd meg közben, és ha még hiányzik pl egy kis kakaó, hát tegyél bele, nem ronthatod el.

A kókuszgolyó jó ötlet, azt mindenki nagyon szereti, és egyszerű is.:)

2009. okt. 12. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!