Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok valami egyszerű de...

Mondanátok valami egyszerű de finom szaftos apróhús receptet ami mellé tarhonya illik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

hat szerintem tarhonyahoz illik:

borsos tokany [link]

porkolt (ehhez csak nem adok mar be linket)

barmi (pl csirke) sztroganov modra [link]

vagy epp az egyik hozzaszolasban adott argentin-csirke receptem:D http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__44..

2009. okt. 12. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csíkokra vágott húsit szoktam fűszerkeverékkel megszórni, egy picit állni hagyom, - bár ha nagyon sietek még azt sem - egy kis liszttel megszórom, tefonban hirtelen, nagy lángon megpirítom, majd felöntöm vízzel, tejföllel, tejszínnel szaftosítom. Fel lehet tunningolni gombával, mexikói zöldséggel, zöldborsóval, zöldbabbal, kelbimbóval, vagy amit szerettek.
2009. okt. 13. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szeletekre, vagy csíkokra vágott húst besózol, borsozól, lisztbe megforgatod, hirtelen kisütöd. Közben csinálsz egy lecsós alapot, azt átpasszírozod, a sült húsokkal vagy ízlés szerint tejföllel megrottyantod és kész!:)
2009. okt. 13. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. okt. 14. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!