Milyen ételt készítsek el?
Szeretnék megtanulni főzni valamennyire. Pár egyszerűbb recepttel szeretném elkezdeni, de nem tudom mikkel.
[link] weboldalon már nézegettem recepteket, de a bőség zavarába estem és nem tudtam dönteni. :D
Tudnátok ajánlani valamit, amit egyszerűen elkészíthetnék?
Eddig sikerült megbirkóznom a chilis babbal, a rántottával és a sült krumplival. :D
Előre is köszi a válaszokat! :D
Gombapaprikás tejfölösen, hozzá tasakos rizs, vagy kifőtt tészta.
kevés zsiradékon hagymát dinsztelsz, pici vízzel sűrűre főzöd. rádobod a szeletelt gombát és azonnal megsózod. pici víz alá és megpárolod. ha elég puha rászórsz kevés pirospaprikát, majd lehúzod a tűzről. egy pohár teejfölt kikeversz egy kis tálban, veszel ki a gomba levéből és összekevered. (hőkiegyenlítés) ha csomómentes, akkor beleöntöd a gombapaprkásba és még egyet gyengén forralsz rajta. borssal, őrölt köménnyel is ízesítheted.
a tésztákon, zacskós rizsen rajta van, hogy hogyan kell főzni. ha betartod, nem hibázhatsz.
stefánia vagdalt rizzsel
paprikáskrumpli
pörköltek
tejberizs, rizskoch, mákosguba
bolognai, mákos, diós, túrós, krumplis, káposztástészta
krumplifőzelék natur szelettel
gyümölcsleves, zöldségleves, paradicsomleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!