Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt készítsek el?

Milyen ételt készítsek el?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni főzni valamennyire. Pár egyszerűbb recepttel szeretném elkezdeni, de nem tudom mikkel.

[link] weboldalon már nézegettem recepteket, de a bőség zavarába estem és nem tudtam dönteni. :D

Tudnátok ajánlani valamit, amit egyszerűen elkészíthetnék?

Eddig sikerült megbirkóznom a chilis babbal, a rántottával és a sült krumplival. :D

Előre is köszi a válaszokat! :D

2013. jún. 18. 15:55
 1/5 anonim válasza:
Én már csináltam tojáslevest! A mikróssüti sem olyan bonyolult.:) 13/L
2013. jún. 18. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Főzzél lecsót, most idény van, és csirkemell tepsiben tejszinne, vagy tejföllel leöntve és sajttal megszórva szintén egyszerű étel, hozzá egy jó saláta.
2013. jún. 18. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is rántottával kezdtem. Aztánn jött a rántott hús és sült krumpli. Ezután alma levest készítettem rakott krumplival desszertnek palacsintát. Próbálkozz meg az alma levessel mert nagyon finom és hidegen is lehet enni ami ebben a melegben nagyon jó :) 15 / L
2013. jún. 18. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Gombapaprikás tejfölösen, hozzá tasakos rizs, vagy kifőtt tészta.

kevés zsiradékon hagymát dinsztelsz, pici vízzel sűrűre főzöd. rádobod a szeletelt gombát és azonnal megsózod. pici víz alá és megpárolod. ha elég puha rászórsz kevés pirospaprikát, majd lehúzod a tűzről. egy pohár teejfölt kikeversz egy kis tálban, veszel ki a gomba levéből és összekevered. (hőkiegyenlítés) ha csomómentes, akkor beleöntöd a gombapaprkásba és még egyet gyengén forralsz rajta. borssal, őrölt köménnyel is ízesítheted.

a tésztákon, zacskós rizsen rajta van, hogy hogyan kell főzni. ha betartod, nem hibázhatsz.

2013. jún. 18. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:

stefánia vagdalt rizzsel

paprikáskrumpli

pörköltek

tejberizs, rizskoch, mákosguba

bolognai, mákos, diós, túrós, krumplis, káposztástészta

krumplifőzelék natur szelettel

gyümölcsleves, zöldségleves, paradicsomleves

2013. jún. 18. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!