Dolgoztatok már vajjal krémkészítésnél?
Figyelt kérdés
A margarint kb ezer éve használom, legszebben krémesre, habosra akkor tudom keverni, ha szobahőmérsékletű. Na de a vaj? Gondoltam hasonlóképpen kell eljárni. Hát jól ráfáztam, mert nem lett szép fehér habos a krémem. :( finomnak finom, de nem szép. Ti hogyan szoktátok használni krémkészítésnél?2013. jún. 15. 21:21
1/1 anonim válasza:
NEm tudom, hogy szoktad a margarinnal csinálni, nekem semi különbség sincs a vajas meg margarinos krém között (eltekintve az ízétöl)
A vajat kis idöre kiveszem a hütöböl, és utána vagy robotgéppel (vagy régebben fözökanállal) addig keverem, amig habos lesz.
Lehet, hogy a vaj egyszerüen túl meleg volt ebben a melegben, ha valamennyire visszahütöd, akkor lehet, hogy jobban sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!