Milyen főt ételt vigyek?
Melegítés megoldott?
Ha igen, akkor olyanokat, amik melegítve is finomak - pörkölt/paprikás, lasagne, egyéb tésztaételek, pl. spagetti, tejszínes-gombás tészta, gulyás, halászlé, jó nehéz krémlevesek (pl. tárkonyos csirke), raguk vagy tokányok, főzelékek, chilis bab, krumplikása (romantikus éjszakához kiváló:D:DD).
Ha nem megoldott, akkor pl. lesütött hússzelet (én nem rántva vinném, hanem fűszeresen, kevés olajon sütve, mert a rántás szerintem nem finom fél nappal később sem, csak frissen), mert az hidegen is finom friss zsemlével, zöldségekkel. Sokan megeszik a pizzát is hidegen. De köretnek vihettek krumplipürét vagy tésztasalátát is, ezek finomak hűtve is. Esetleg tojásos nokedli salátával, azt is sokan szeretik hűtve is.
A rántotthús kemény lesz a hideg hűtőtáskában, azonban a fasírt tökéletes megoldás, akár egybesütöd és szeleteled, akár gombócokban sütöd ki.kimondottan finom hidegen, legalábbis szerintem.
mellé egy üveg csemege uborka,(esetleg egy tubusos kecsap ) kenyér, vagy zsemle és kész a hidegvacsora.
Lesütött oldalas is jó lenne, a csontokat még melegen kihúzod belőle, és mehet egy fedeles dobozba. hogy fokhagymás legyen-e, azt döntsd el Te, hogy beleillik-e
a romantikába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!