A gombócba milyen különleges töltelékeket tudtok?
Figyelt kérdés
Milyen gombócot ettél már?2009. okt. 10. 17:45
1/13 anonim válasza:
Fahéjas-szilvásat, őszibarackosat, őszibaracklekváros-túrósat, és fahéjas-körtéset. Anyukám és a mamám ilyeneket szokott csinálni.
2/13 anonim válasza:
Túrós , csokis, lekváros, szilvás sztem ez az általános , másmilyet nem nagyon ettem , ettöl függgetlenül biztos van:)
3/13 anonim válasza:
Bécsben ettem "Grammelknödel"-t. Tepertőkrémmel töltött krumpligombóc. Forró savanyúkáposzta való hozzá. Finom.
4/13 anonim válasza:
szilvalekvárosat ettem! De hallotam már túrósról, fahéjjasról,csokisról,mangós és áfonyalekvárosról hallottam
5/13 anonim válasza:
Lekváros,mogyorókrémes,meggyes.
6/13 anonim válasza:
Fahéjas-szilvás,és mi pirított mogyorót szoktunk rátenni(ledaráljuk és cukorral összekeverjük, a zsemlemorzsa helyett.)
Isteni finom!!
7/13 anonim válasza:
fahélyas-szilvás, csokis, szoktunk epreset is csinálni, fagyasztott gyümölcsből is akár, ez is fahéjjal.csak a fantáziád szabhat határt.:)
8/13 anonim válasza:
küldök receptet is :) még nem próbáltam de szerintem fincsi
9/13 anonim válasza:
Létezik osztrák mirelit Mozart golyóval töltött gombóc, kicsit geil, de azért egyszer át kell élni a megkóstolásának élményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!