Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kell tudni a marcipánról?...

Mit kell tudni a marcipánról? H bánjak vele?

Figyelt kérdés
először szeretném bevonni a tortát marcipánnal... mire figyeljek h minden jól menjen?
2013. jún. 13. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha rendes marcipánról van szó, akkor pl. arra, hogy zsiradékmentes, teljesen tiszta márványlapon lehet a legjobban nyújtani.
2013. jún. 13. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi! és pl ha virágokat akarok díszítésnek akkor azokat mivel és hogyan tudnám rögzíteni?
2013. jún. 13. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg ha krémbe rakod, vagy cukorsziruppal oda tudod ragasztani. De egyszerűen ha megkened egy kevés vízzel, akkor is odatapad:) De van ételragasztó is.


Egyébként ha a konyhalapod nem márvány, a paldó pedig az, ne szégyelld jól lesikálni és ott nyújtani. Én egyszer jó hülye létemre nekiálltam a fa konyhapulton marcipánt nyújtani, hát nem kell mondanom, vakarhattam fel az egészet és gyúrhattam újra. Egy kényes anyag, a kezedre is figyelj oda, hogy zsiradékmentes legyen és a deszka is.


Itt szépen le van írva minden, amire oda kell figyelni:


[link]

2013. jún. 13. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) még egy kérdés, kell e kerémezni a tortáa mielőtt beburkolom?
2013. jún. 14. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, szokták :)
2013. jún. 14. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen még egyszer!
2013. jún. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!