Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van esély rá, hogy megdermed még?

Van esély rá, hogy megdermed még?

Figyelt kérdés

Ezt a krémet készítettem el a tortához. ugyanúgy, ahogy írja. de már majdnem 2 órája a hűtőben van, és nem látom, hogy olyan kemény lenne, amiről leszedhetném a tortaformát.

Mit tegyek? 2 órát tudom még hűtőben tartani, ismerősöm szülinapjára vinné, de ha szétdől, nagyon nagy égés lesz...


A habhoz a 25dkg zselatint 1,5 dl vízben kikeverjük és mikróban 30 másodpercig melegítjük. A 4,5 dl joghurtot meglangyosítjuk és a zselatin felét belekeverjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük. Felverjük a tejszínhabot és a zselatin másik felét belekeverjük, majd a joghurtot is.


2013. jún. 8. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Van amikor 3 óra is kell neki.
2013. jún. 8. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
hát nem dermedt meg..szétdőlt az egész :(
2013. jún. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!