Sztrecskó kérdése:
Van ötletetek, hogy mit főzzek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék tészás ételt enni, mert azt sokat ettem mostanában. Valami egyszerű kaja ötletetek van?2013. jún. 7. 15:29
1/7 anonim válasza:
rántott sajt sült burgonya
brassói
2/7 anonim válasza:
Paprikás krumpli
Zöldbab, zöldborsó főzelék
Rakott kel
Rántott gomba
3/7 anonim válasza:
Volt a héten már karfiol-pörkölt.
Hétvégére tervezek töltött karalábot
Csinálhatsz rántott cukkinit petrezselymes krumplival
Rakott krumpli
Fasírozott kelkáp. főzelékkel
Csirkepörkölt nokedlivel
4/7 anonim válasza:
Csilis bab, tepsis krumpli, rántott dolgok, rakott krumpli, főzelékek.
5/7 anonim válasza:
székely káposzta, gulyás leves, húsos palacsinta (hortobágyi), tökfőzelék, sárgaborsó főzelék, paradicsomos káposzta, krumplipüré rántott hússal, fasírt, sült krumpli, gyümölcs leves, szilvás gombóc, túros derelye, töltött csirkecomb, tejszínes csirke mell, vajon párolt újkrumpli, görög saláta
6/7 anonim válasza:
Én tegnap gulyáslevest főztem és túrógombócot,
ma tökfőzelék volt csirkepörkölttel.
Csinálhatsz rántott zöldségeket is, most sok a primőr, egy finom salátával.
7/7 anonim válasza:
Stefániavagdalt lesz holnap zöldséges rizzsel, fejes salátával.
Vasárnap töltött krumpli ( régit el kell már használnom )sonkás-gombás-tejfölös töltelékkel, sok reszeltsajttal a tetején.ja elébe egy kis raguleves pulyaapróból, friss zöldségekből, kis tárkony is kerül bele, és csigatészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!