Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy nevezik azt, amikor a...

Hogy nevezik azt, amikor a kis húsdarabokat ráhúzzák egy fém vagy fa pálcikára és úgy sütik meg őket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem jut eszembe. Köszönöm a választ előre is!
2013. jún. 7. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
saslik vagy rablóhús...de szoktak a husik közé paradicsomot, paprikát, gombát hagymát, szalonnát is tenni... nyami
2013. jún. 7. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rablóhús.
2013. jún. 7. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. jún. 7. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Saslik vagy Rablóhús! Finom! :) Az egyik kedvenc kajám! :) :D
2013. jún. 7. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik igaz, de a zsiványpecsenye is használatos.
2013. jún. 7. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
saslik :)
2013. jún. 7. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!