Babapiskóta jellegű tojásmentes sütemény lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék tiramisut készíteni, de allergia miatt a tojást ki kéne hagynom. A krémet meg tudom oldani, de a bolti babapiskóta sajnos tojásos, ezért szeretnék sütni valamit amivel helyettesíthetem. Sárgája esetleg mehetne, de néztem már a neten recepteket, és a babapiskótához a fehérje eléggé nélkülözhetetlennek tűnik. Tudom, hogy készíthetnék ezer más süteményt, de a szeretném valahogy megoldani, hogy erről se kelljen lemondani.
Valaki esetleg tud hamis babapiskóta receptet tojás nélkül?
2013. jún. 6. 18:00
1/6 anonim válasza:
Esetleg keress valami olyan keksz/linzertészta recptet, amiben nincs tojás. Ebböl tudsz valami hasonlót, ha sütöporral készited, esetleg valamivel többet tegyél bele, mint a receptben van.
Ha találok ilyet, akkor újra írok.
2/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Meg fogom próbálni az egyiket több szódabikarbónával vagy sütőporral, köszönöm szépen az ötletet:)
2013. jún. 6. 19:26
5/6 anonim válasza:
Sok sikert és majd irj vissza, hogy milyen lett.
6/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, kicsit más az állaga mint babapiskótával (valószínűleg azért is, mert fele arányban teljes kiőrlésű lisztet használtam), de jól megszívta magát a kávéval, teljesen megfelelt a célnak, finom lett a tiramisu.
2013. jún. 8. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!