Mit rakjak a habzsákba?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
tortát szeretnék sütni, fondant meg a marcipán kilőve mert drága, gondoltam valami hab félével díszíteném.
Vennék habzsákot, de milyen habot rakjak bele ami TARTÓS?
Múltkor sima flakonos tejszínhabot raktam rá, de 3 percet sem bírt, s lefolyt...
Köszi a válaszokat
2013. jún. 4. 20:36
1/5 anonim válasza:
A flakonos tejszínhab az ilyen. Ha tejszínhabbal akarsz díszíteni akkor vegyél habtejszínt, jól hűtsd be és verd fel. Az tartani fog. Az h mivel díszítsd a tortát, attól függ h milyen a krémje. Saját krémmel a legegyszerűbb.
2/5 anonim válasza:
Érdemes lenne a habtejszínbe habfixálót rakni. Vagy esetleg zselatin fix-et.
3/5 anonim válasza:
a legjobb a HULALA tejszín,csak felvered és kész.(előtte érdemes lehűteni kicsit)
kő kemény és eleve cukrozott nem kell bele semmi,
adalék.
egy cukrász-
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. jún. 4. 20:49
5/5 anonim válasza:
És a cukrász hab is nagyon jó Lidlben és CBA-ban láttam eddig utóbbinál fél literes változatban is lehet kapni,ami simán el megy egy tortához,ha színezni is szeretnéd felverés előtt rakj bele ételfestéket,és a hűtési szabályok tartsd be!!! Én ehhez nem használtam soha habfixet,mert nagyon jól tart,nem volt szükség rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!