Bográcsoztunk kint és megmaradt a parázs valamit alufóliába szeretnék sütni kint csak mit rakjak bele?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:20
2/7 anonim válasza:
szerintem is krumplit, céklát, sárgarépát, szóval ilyen kis zöldségcsomagokat is összerakhatsz, vajazott, vagy olajozott fóliába téve. almával is lehetne próbálkozni.
ha lenne már csemege kukorica az is finom lenne :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 20. 17:29
4/7 anonim válasza:
vöröshagyma, szerintem nagyon finom
krumpli, paradicsom, kolbászkarika, virsli, szalonna
5/7 anonim válasza:
Megvajaznám a csöves kukoricát majd becsomagolnám és rátenném a parázsra.
Ugyanezt meg lehet csinálni a krumplival, almát is lehet sütni, arra mézet csorgatnék :)
6/7 anonim válasza:
Különböző zöldségeket: krumplit, hagymát, kukoricát, fokhagymát, lilahagymát, paradicsomot, paprikát, cukkinit, padlizsánt, stb...
gyümölcsöket: almát, körtét, barackot, ananászt, stb-t.
húsokat: szalonnát, kolbászt, felvágottakat, apró húst, stb.
7/7 anonim válasza:
A kukoricacső parázsban sütve isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!