Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bográcsoztunk kint és megmarad...

Bográcsoztunk kint és megmaradt a parázs valamit alufóliába szeretnék sütni kint csak mit rakjak bele?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Krumplit.
2013. ápr. 20. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem is krumplit, céklát, sárgarépát, szóval ilyen kis zöldségcsomagokat is összerakhatsz, vajazott, vagy olajozott fóliába téve. almával is lehetne próbálkozni.

ha lenne már csemege kukorica az is finom lenne :)

2013. ápr. 20. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 20. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:

vöröshagyma, szerintem nagyon finom

krumpli, paradicsom, kolbászkarika, virsli, szalonna

2013. ápr. 20. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Megvajaznám a csöves kukoricát majd becsomagolnám és rátenném a parázsra.

Ugyanezt meg lehet csinálni a krumplival, almát is lehet sütni, arra mézet csorgatnék :)

2013. ápr. 20. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Különböző zöldségeket: krumplit, hagymát, kukoricát, fokhagymát, lilahagymát, paradicsomot, paprikát, cukkinit, padlizsánt, stb...


gyümölcsöket: almát, körtét, barackot, ananászt, stb-t.


húsokat: szalonnát, kolbászt, felvágottakat, apró húst, stb.

2013. ápr. 22. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
A kukoricacső parázsban sütve isteni finom.
2017. aug. 31. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!