Ha az orosz hússaláta az ebédnél főétel lenne, mit rakjak mellé? Mivel tálaljam?
Figyelt kérdés
Mivel van benne hús, nem adhatok mellé fasírtot vagy töltött húst...2012. szept. 6. 21:05
2/6 anonim válasza:
Szerintem piritóst és csíkokra vágott jégsalátát paradicsommal.Ha azt gondolod,hogy kéne még mellé valami,akkor az valamilyen rántott zöldség legyen,mivel a hús a salátában van.
3/6 Penszy válasza:
szerintem francia bagettel,vágd fel,majd tedd egy tepsire ,sajttal megszórva és irány a sütő,épp hogy megolvadjon a sajt,már kész is!
4/6 anonim válasza:
Milyen hús van benne, valami felvágott?
Inkább legyen hús nélküli és legyen hozzá rántott hús.
5/6 anonim válasza:
Szerintem hiába van benne hús, mégiscsak egy saláta. én bizony ennék mellé szívesen fasírtott vagy töltötthúst főételként, ha pl ebédről van szó.
vacsorára valóban elég lenne egy pirítóssal.
de ez csak az én szerény véleményem.
6/6 anonim válasza:
Én is szívesen ennék mellé egy vékonyka szelet rántott husit vagy egy db. rántott májat! Attól még a salátában is meg meg tudom enni a husit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!