Hogyan kell rablóhúst csirkéből csinálni?
Figyelt kérdés
Értem úgy hogy elég ha csak ízesítem a húst és tűzdelem egymás után ,vagy van valami módja ....szóval hogyan kell még nem csináltam és miket lehet csirke mellé hozzá tűzdelni??köszönöm2009. okt. 7. 14:19
1/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint sertés vagy bárányhúsból: krumpikarikák, szalonna, hagyma, esetleg paprikadarabkák, meg ki mit szeret. (cukkini?)Akár kolbász is.
2/5 A kérdező kommentje:
de ahúst nem kell előbb párolnoi vagy kicsit megsütni?
jól át fog sülni?
2009. okt. 7. 15:39
3/5 anonim válasza:
A csirkehús hamarabb puhul,mint a sertés vagy marha.Sütve viszont sokkal szárazabb lesz.Én nem csinálnék belőle rablóhúst.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor ha marhával csinálom azt kell puhítani előtte?
2009. okt. 7. 19:40
5/5 anonim válasza:
A csirkemellet szeleteld fel, majd a szeleteket darabold fel kb 3x3, vagy 4x4 cm-es kockákra. Olajos, fűszeres pácba forgatás után úgy tűzdeld fel a pálcikákra, hogy a hús mellé bacont, vagy bármilyen vékonyra szeletelt szalonna kerüljön. Mehet a pálcikára még bármilyen kolbász, hagyma karika, krumpli is, meg szeletelt zöldségfélék, de vigyázz, a csirkemell sokkal hamarabb sül, mint a zöldségek, meg a krumpli! Érdemes először alufóliával becsavarva sütni az egészet pár percig, hogy a zöldségek is megpuhuljanak, majd együtt pirítani az egészet.
Csinálhatod a rablóhúst filézett csirkecombból is, akkor kb annyi idő kell a sütéshez, mint a sertéshez, marhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!