Rendszeresen romlott húst veszek a Sparban. Más is jár így van csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Szia!
Én egyszer volt, hogy romlottat kaptam a Sparban, de nem vittem vissza, inkább csináltam helyette mást!
Egy Húsboltban kaptam már teljesen romlott húst, pedig piaci napon mentem és elvileg tényleg friss árut hoztak aznap, csak én nálam csúszott be egy 2 kg pulykamell romlottnak, azóta nem voltam abban a boltban.
Tavaly nyáron meg olyan volt a Sparba, hogy este fasírtot szerettem volna készíteni, de nem volt a hús pulton semmilyen csont nélküli hús, ezért mentem az előre csomagolt darált húsokhoz és láttam, hogy már zöld volt a széle a húsnak, mondta az eladónak és ő meg szólt, hogy azonnal hozzanak egy kosarat és megköszönte, hogy jeleztem feléjük! Hát aznap este kimaradt a fasírt, de másnap kaptam friss daráltat előttem mérte és darálta le, a Sparos hentes és nem csalódtam benne!
Amúgy 7 éve járok ebbe a Sparba.
28N
Nem vagyok húsevő, igazából akkor vetemedek rá, ha lusta disznó vagyok (magyarul: nincs időm), és anyum főztjét dézsmálom. Heti egyszer vesz húst, két-három kajálásra elég. Na, mikor kifogom, hogy pont húst süt, egy kis szeletet bevállalok. Auchanban vásárol, romlott húst a 8 év alatt nem hozott haza, tecsóban 2-szer, bár az sem romlott volt, csak friss sem, így kutyának volt egy kis kiegészítő ebédje. :D
Viszont. Sparban még rossz kenyeret is kifogtam :@ Szerencsére kenyeret sem eszem ideje, de akkor is! Utálom, én sosem járok jól, ha Sparba megyek :( A zöldségek sokszor régiek, keserűek stb.
Mondjuk tejet, gyümit és sajtot háztól veszek.
Húst egy barátom adott mindig, disznóvágás, nyúlvágás, ilyesmik. Azokból néha még én is ettem, itthon meg imádták. Baromi jó, hogy vadászni kell a frisset, de hát fő az egészség, nem? :)
Én pedig a minap jól bevásároltam Alaszkai tőkehal filéből,10 csomaggal!
Persze hogy rá egy hétre akartuk ebedre megcsinálni először,ahogy kiengedett az egész hal mállott szét és mikor sütésre került a sor még büdös is lett!
Ilyenkor blokk nélkül vásárlástól számítva eltelt több mint egy hét mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!