Krumplipüréhez milyen húst csinálnátok?
Figyelt kérdés
Gyros-szal próbálta már valaki?2009. okt. 5. 14:42
1/7 anonim válasza:
Én fasirttal szeretem,meg paradicsom szoszzal.De gyros hussal is eltudom képzelni!
2/7 anonim válasza:
gyros húshoz sült krumpli való, krumplipüréhez rántott hús, nyitrai szelet, meg a szárazabb húsok, nem a szaftosak
3/7 anonim válasza:
tulajdonképpen bármilyen!Amit mindenképp próbálj majd ki:két párizsi szelet között egy sajt szelet(összetűzöd két végén fél fogpiszkálóval hogy ne essen szét)bepanírozod, kirántod,kiveszed a piszkákat...hmmm....nagyon fini:)
4/7 anonim válasza:
Pénteken ilyet csináltam hozzá: Sajtos-tejfölös csirkemell
Hozzávalók:
25 dkg bacon
45 dkg tejföl
30-40 dkg sajt (lehet füstölt és trappista vegyesen)
1 kg csirkemell
só
bors
Elkészítés: A baconszeleteket a tepsi aljára soba lerakjuk, majd a szeletekre vágott csirkemellel ugyanígy teszünk. Sózzuk, borsozzuk és tejföllel megkenjük. Ezt addig folytatjuk, míg elfogy a hús. A tetejére tejfölt kenünk, majd megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe helyezve 45 percig sütjük, ekkorra a sajt is szépen megpirul és a hús is átsül. Burgonyapürével tálaljuk.
Gyros izesítésű husit szoktam sütni néhe, sima gyros füszerkeverékkel.
5/7 anonim válasza:
Bőrös sült hús(amikor megsült a bőre finom,ropogós:D)
vagy csirkemell szeletek fűszerezve pici olajon lesütve,
vagy rántott hús,rántott sajt:D
6/7 anonim válasza:
Sült oldalast vagy kacsacombot sütnék. Mindenképp szaftosat. A gyroshoz a sültkrumpli a fincsi.
7/7 anonim válasza:
Én bőrös sült hússal, rántott hússal vagy sörben sült csirkecombbal szoktam kínálni. Nagyon szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!