Mit főztök ma ebédre? Eszembe nem jut semmi.
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 09:11
2/12 anonim válasza:
Hurka-kolbászt sütök, és kivételesen borsófőzeléket készítek hozzá, nem krumplit sütök. Így a vitaminbevitel is meglesz, meg a húsimádatom is ki lesz elégítve! :)
4/12 anonim válasza:
Borso fözelék,borsosan àtsütött csirkemellel.
6/12 anonim válasza:
Az előző válaszoló ebédjéhez még egy kis karalábéleves sok répával, esetleg borsóval, krumplival. De csak karalábéval és répával is fini egy leveskockával ízesítve.
Mi tegnap jöttünk haza anyóséktól, úgyhogy nekem most hálistennek nincs ilyen gondom, tele a hűtő kajával :o)
Jó étvágyat az ebédhez bármi is lesz az!
7/12 anonim válasza:
Mi is tegnap jöttünk anyosoméktol haza, na ha rajta mulna akkor mi éhen halnànk :D Igy tegnap este csinàltam tésztasalàtàt, ma pedig rakott kàposztàt csinàlok, holnap rizseshust :)
8/12 anonim válasza:
csirkecomb sütve, sültkrumplival és zöldségekkel
de szívesen ennék makarónit is, vagy fasírtot.
jó főzőcskézést.
jaj halat ennék legszívesebben.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat azt hiszem egész hétre meg lesz a menü:)
2009. okt. 5. 09:34
10/12 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy a vasárnapot mindenki anyóséknál tölti. Mi is ott voltunk, hoztunk is kaját, de a fél fogamra se elég. Úgyhogy én brassói aprópecsenyét főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!