Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főz itt még valaki kockák és...

Főz itt még valaki kockák és ételízesítők nélkül?

Figyelt kérdés

Szerintem ez őrjítő. Olvas az ember egy receptet, és a 2. de legkésőbb a 3. hozzávaló: Maggi kocka, ételízesítő...

Miért kell elrontani az ételeket? Ettetek ti egyáltalán még olyan ételt, ami nincs agyonnátriumglutamátozva?

Pl. egy sárgaborsófőzelékben mi a csudát keres leveskocka?????

Nem mondom, hogy én néha nem használom, de azért azt már nagyon túlzásnak tartom, hogy egyesek szerint ezek nélkül nem lehet finom ételt főzni.

Pedig pont az a finom, amiben nincsenek ilyen vacakok.

Szerintem a főzés arról szól, hogy amennyire csak lehet, természetes hozzávalókból ízbombát varázsolunk. Miért vannak a fűszerek? Aki ezt csak kockákkal tudja elérni, az tud egyáltalán főzni?

Vagy rosszul gondolom?

2009. okt. 4. 11:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Mivel allergiás vagyok a nátriumglutamátra, csak ezek nélkül főzök.
2009. okt. 4. 12:19
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
Egy leveskockából ekkora hisztit csapni...
2009. okt. 4. 12:28
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked hiszti, akkor miért írsz ide? Ennyire unatkozol?
2009. okt. 4. 12:29
 14/29 anonim ***** válasza:
55%
szerintem itt mindeki unatkozik. Azért főznek itt sokan leveskockából, mert attól csak finomabb lesz az étel, és marhaság, hogy annyira egészsgételen. A McDonald's az ami egészsgételen!!!
2009. okt. 4. 12:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Miért? A McDonalds mivel különb mint a leveskockás leves? Szerintem semmivel, sőt...
2009. okt. 4. 12:38
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
Annyira azért nem unatkozok, hogy egy darabka leveskockán kiakadjak. Az emberek nagy részének sokkal nagyobb problémájuk van annál, hogy ilyesmin hisztizzenek. Csodálom a kérdezőt hogy erre van ideje és energiája. És szerencsés lehet amiért neki megadatik a lehetőség hogy ilyenen kiakadjon, miközben más egyik napról a másikra él és a tisztességes életbenmaradáson rágódik, nem pedig a hülye leveskockán.
2009. okt. 4. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
"A McDonalds mivel különb mint a leveskockás leves? Szerintem semmivel, sőt...." akkor ízesítsd a levesed sajtburgerrel és örülj neki hogy milyen egészségesen főzöl és milyen kreatív vagy!
2009. okt. 4. 12:41
 18/29 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem arról van szó, hogy 1 db kockán kiakadok. Én azon akadok ki, hogy lassan nem lehet olyan receptet találni, amihez ne írnának kockát, ételízesítőt. Az a furcsa, és a nagy baj, hogy enélkül sokak szerint már nem étel az étel.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy én valami nagy reformkonyhával rendelkeznék, dehát legjobb védekezés a támadás, gondolom azok támadnak, akik még egy levest sem tudnak összedobni, csak kockával. :S

Ja és még valami: Ha valakinek még az is gondot okoz, hogy mit eszik másnap, na annak aztán abszolút luxus kellene, hogy legyen a kocka.

2009. okt. 4. 12:44
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

"dehát legjobb védekezés a támadás, gondolom azok támadnak, akik még egy levest sem tudnak összedobni, csak kockával. :S"

1: most pontosan azt csinálod amit írtál, támadva védekezel

2: amennyiben rám értetted amit írtál, tájékoztatásul közlöm, leveskockát életembe egyedül tévéből láttam, kezemben még soha nem volt, és nem használtam, úgyhogy kár ezzel fröcsögni!

Bár nagyon sokat főzök internetes receptekből, érdekes, én még nem találkoztam olyannal amibe maggi kockát ajánlottak volna.... ha nem tetszik, akkor meg csináld meg anélkül, a recept nem szentírás, hagyd ki és kész, mit kell ezen rágódni!!

2009. okt. 4. 12:48
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, kettőnk közül ki fröcsög... ("Rakd bele a sajtburgert...) :P

Érdekes, biztosan sokat olvasgathatsz recepteket, ha még nem nagyon láttál ilyet.

Nyilván csak a leveses zacskón olvasható receptre gondolsz, ott valóban nem írnak kockát. :D

2009. okt. 4. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!