Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vendéglői pizzák tésztájába...

Vendéglői pizzák tésztájába tesznek tejet?

Figyelt kérdés
Tejallergiás lányom miatt kérdezem . Köszönöm.
2013. máj. 22. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Az étterem receptjétől függ. Fel kell hívni őket és megkérdezni.
2013. máj. 22. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez változó, de az a legbiztosabb, ha magad készíted neki a pizzát, és az élesztő felfuttatásához tej helyett vizet használsz!
2013. máj. 22. 23:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én készítek pizzát, szeretik is és vízzel, csak ugy-e van nyaralás és még más alkalmak is amikor vendéglőbe ennénk, vagy egy Don Pepébe, ez érdekelt volna. Amúgy a Don Pepe azonnal reagált a levelemre, ők nem tesznek sem tejet sem szóját a tésztájába.
2013. máj. 23. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem tesznek bele sehol, de ugye pizzéria válogatja, hogy mi a tésztarecept, szóval jobb megkérdezni!!! Meg a feltéteket úgy válogatni persze!
2013. máj. 23. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az eladó megkérdezése sem biztos, mert nem tudja. Én egy lángostól feküdtem ki 3 napra nem régen, mert azt mondták, hogy nem kelesztik tejben. Hát az én laktóz érzékenységem kimutatta, hogy volt benne. Ne tudjátok meg!
2013. máj. 23. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
De egy pizzéria nem csak eladó, hanem gyártó is... hiszen ott sütik a pizzát.. Ha egy pékségben dolgoznék én se tudnám, hogy a túrós batyuban mi van... de ha én sütöm akkor igenis tudnom kell!
2013. máj. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!