Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet ilyen "ragadós"...

Hogyan lehet ilyen "ragadós" sütit csinálni?

Figyelt kérdés
ami egy kis tallér, de amikor megsütöd nem omlós, hanem ilyen rágós-ragadós a tésztája. Egyszer ettem valahol ilyet, és annyira ízlett :)
2009. okt. 3. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit tul kevés, amit irtál róla, igy nem lehet kitalálni, hogy mire gondolsz. Hol etted, mekkora, milyen izü - piskótaszerü. linzerszerü stb?

Minél többet leirsz róla, annál több esély van rá, hogy valaki tu értelmeset válaszolni.

2009. okt. 11. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a süti sztem a Non plusz ultra névre hallgat! Én is imádom a nagymamám nagyon finomakat csinál! Beírod Google keresőjébe a nevet és találsz ott egy csomó receptet rá! Ha te is el akkarod készíteni, sztem könnyű megcsinálni!
2009. okt. 14. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!