Hogyan lehet ilyen "ragadós" sütit csinálni?
Figyelt kérdés
ami egy kis tallér, de amikor megsütöd nem omlós, hanem ilyen rágós-ragadós a tésztája. Egyszer ettem valahol ilyet, és annyira ízlett :)2009. okt. 3. 19:44
1/2 anonim válasza:
Kicsit tul kevés, amit irtál róla, igy nem lehet kitalálni, hogy mire gondolsz. Hol etted, mekkora, milyen izü - piskótaszerü. linzerszerü stb?
Minél többet leirsz róla, annál több esély van rá, hogy valaki tu értelmeset válaszolni.
2/2 anonim válasza:
Ez a süti sztem a Non plusz ultra névre hallgat! Én is imádom a nagymamám nagyon finomakat csinál! Beírod Google keresőjébe a nevet és találsz ott egy csomó receptet rá! Ha te is el akkarod készíteni, sztem könnyű megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!