Bandi bácsi kérdése:
Hogyan grillezzek, hogy ne kapjon lángra a faszén?
Figyelt kérdés
Akár faszénnel, akár faszénbrikettel, akár lávaköves gázgrillel csinálom mindig kisebb-nagyobb mértékben lángok csapnak fel a húsból lecsöppenő zsiradéktól. (sűtés előtt kb 1 órát lecsöpögtetem és mégis)Ilyenkor kormos lesz a hús és ez nekem nem guszta. Ti hogy csináljátok?2013. máj. 20. 21:52
1/2 anonim válasza:
lehet venni ilyen alumínium grilltálcákat, amik pont erre jók - én így csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!