Tettem a turó krémembe grizet de még igy is nagyon hignak tartom mit tegyek ha kifolyik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 09:29
2/7 A kérdező kommentje:
túrós zserbóhoz a neten néztem a receptet
2013. máj. 20. 09:39
3/7 anonim válasza:
Ne agodj sütés közben pont annyit veszit ,majd a vízeségéböl ami elég ahoz ,hogy szépen össze álljon a griz is megfogja majd ..
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. máj. 20. 09:47
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon jol sikerült és tényleg nem folyt ki egy csepp turó sem.
2013. máj. 20. 11:36
7/7 anonim válasza:
A búzadara leginkább sütés közben sűrít.
Előtte is egy kicsit, állás közben, de sütés közben jobban.
Tehetsz bele legközelebb főzős pudingport is.
Az is sütés közben sűrít, és akkor nem kell bele pl vaníliás cukor, mert az eléggé vaníliás. Csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!