Ti mennyire szeditek le a húsról a zsírt meg az egyéb nemkívánatos cuccokat elkészítés előtt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 12:44
1/6 anonim válasza:
Én ritkán főzök, de nagyon kényes vagyok a hártyás és rágós részekre, egyből elmegy az étvágyam, ha ilyenre harapok. Emiatt aztán igyekszem minél jobban eltávolítani az ilyen részeket. A zsír nem zavar, ha puha, vagy még jobb, ha ropogósra van sülve. A csülköt például szeretem.
2/6 anonim válasza:
az összes olyan részt eltávolitom
3/6 anonim válasza:
Pont mint az első... baromira utálom ha egy húst nem tudok megenni mert rágós és mocsingos. Az összes kis apró részt leszedem ami nekem nem tetszik.
4/6 anonim válasza:
Alaposan átvizsgálom a húst, és minden nem odavaló részt leszedek.
sokszor ez annyira összejön, hogy kockára vágva kisütöm, és a kisült zsír pl egy étel alá tökéletesen elég és megfelel.
a pörcöt vagy én eszem meg vagy a cica:)
5/6 anonim válasza:
A mi családunk nagyon válogatós
Anyukám leszedi a véres részeekt, ereset, zsírt, mócsingot és mindent ami miatt finnyáskodhatnánk
Ha pl egészbe sül acsirke akkor ő szabdalja szé tés pucolja meg
A levesbe is egybe fő a hús, de azt is 1cm-s részenként megpucolja nekünk
És mi tényleg nagyon válogatósak vagyunk
6/6 anonim válasza:
Csak azt ami tényleg nem oda való!
A húsban a legjobb dolog a zsíros részek, a bőr, stb.
Szóval mi rajta hagyjuk a zsíros részeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!