Szerintetek melyik levest lehet a leggyorsabban elkészíteni?
Akkor rosszul tetted fel a kérdést, mert baba mellett gondolom inkább az a fontos, hogy keveset kelljen foglalkozni vele, nem az, hogy gyorsan elkészüljön.
Ez viszont egy bablevesre is igaz, mert ott csak beledobálod a hozzávalókat és szépen csendben elrotyog magától pár órát.
Szia
A leg és legegyszerűbb amit még a baba is megeszik. A gyümölcs leves főzni nem kell!!
Bármilyen gyümölcsjoghurt én pl: 0,5 l -es jogobella barackot vettem hozzá fahéj ízlés szerint vaniliás cukor az is ízlés kérdése de 1 cs kell bele szerintem. Aztán felöntöttem hogy ne legyen olyan sűrű szobis kék szőlő lével, én kóstolgattam és annyit raktam bele éreztem az ízét és állagát is jónak láttam. Majd bele kockáztam körtét és banánt.
De ez bármilyen joghurtból és gyümölcsből meg lehet csinálni ízlés kérdése. Annyi hogy hígítani csak befőttlé vagy gyümölcslé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!