Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek melyik levest...

Szerintetek melyik levest lehet a leggyorsabban elkészíteni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:35
1 2 3
 11/30 hangszoros ***** válasza:
(/8 nak 1/2 liter vizben föz meg tésztát -csipetnyi só, zsir._ Bele egy leveskocka. Ehető:D
2013. máj. 15. 13:01
 12/30 tetro ***** válasza:
smack
2013. máj. 15. 13:13
 13/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! valòjában a zacskòs leveseken kívülieket kerestem, ami azért normális, és pici baba mellett is gyorsan összedobhatò.
2013. máj. 15. 13:21
 14/30 anonim ***** válasza:
Krémlevesek, gyümölcslevesek. A húsos levesekhez idő kell :)
2013. máj. 15. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rosszul tetted fel a kérdést, mert baba mellett gondolom inkább az a fontos, hogy keveset kelljen foglalkozni vele, nem az, hogy gyorsan elkészüljön.

Ez viszont egy bablevesre is igaz, mert ott csak beledobálod a hozzávalókat és szépen csendben elrotyog magától pár órát.

2013. máj. 15. 13:24
 16/30 anonim ***** válasza:
ilyen a hús leves is, amihez a hozzávalókat előző nap este mikor a babát leraktad csicsikálni, akkor megpucolod és hideg vízbe berakod a hűtőbe, másnap meg csak beledobálod és felrakod lassú tűzön rotyogni. de ugyan így a zöldborsó leves is ilyen
2013. máj. 15. 13:27
 17/30 anonim válasza:

Szia

A leg és legegyszerűbb amit még a baba is megeszik. A gyümölcs leves főzni nem kell!!

Bármilyen gyümölcsjoghurt én pl: 0,5 l -es jogobella barackot vettem hozzá fahéj ízlés szerint vaniliás cukor az is ízlés kérdése de 1 cs kell bele szerintem. Aztán felöntöttem hogy ne legyen olyan sűrű szobis kék szőlő lével, én kóstolgattam és annyit raktam bele éreztem az ízét és állagát is jónak láttam. Majd bele kockáztam körtét és banánt.

De ez bármilyen joghurtból és gyümölcsből meg lehet csinálni ízlés kérdése. Annyi hogy hígítani csak befőttlé vagy gyümölcslé!

18/30 anonim válasza:

Maggi zacsisleves

17/F

19/30 A kérdező kommentje:
ìgy igaz, a bableves elrotyog pár òrát, tehát nem készül el gyorsan, főleg, hogy én csülköt is szoktam bele te.nni
2013. máj. 15. 13:28
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint az összes leves ilyen, egyiknél sem kell ott állni végig és vadul figyelni.
2013. máj. 15. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!