Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell jó égetett cukrot...

Hogyan kell jó égetett cukrot készíteni?

Figyelt kérdés
Én sokszor csinálok csak úgy magában, mert finom, de nem igazán tudom, hogy hogyan kellene jól megcsinálni. Sokszor látom tv-ben is, hogy csak azután keményedik meg, hogy kihűlne. Viszont nekem már az edényben elkezd megkeményedni. Miért van ez?

#főzés #égetett cukor
2013. máj. 13. 15:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!