Hogyan kell jó égetett cukrot készíteni?
Figyelt kérdés
Én sokszor csinálok csak úgy magában, mert finom, de nem igazán tudom, hogy hogyan kellene jól megcsinálni. Sokszor látom tv-ben is, hogy csak azután keményedik meg, hogy kihűlne. Viszont nekem már az edényben elkezd megkeményedni. Miért van ez?#főzés #égetett cukor
2013. máj. 13. 15:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!