Bab leveshez milyen tésztát esztek? Gyufa, csipetke, kocka?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 14:38
2/9 anonim válasza:
Kizárólag csipetke, nagyon fura lenne mással.
3/9 lac1434 válasza:
Sose ettem még bablevest tésztával/tésztásan.
4/9 anonim válasza:
Síma bablevesbe én sem főzök tésztát, ha babgulyás, akkor a fodros-kocka tésztát használom leginkább!
6/9 anonim válasza:
Csipetke vagy knédli, vagy száraz metélt tészta, vagy saját gyártású metélt tészta. Ez a négy való hozzá a mi házunkban hivatalosan. De ha sietünk, bármilyen nagyobb (vastagabb) száraz tészta megfelel...
Azért a CSIPETKE a leggyakoribb.
És amit soha: cérnametélt, betűtészta, egyéb ilyen pici, továbbá tarhonya sem és lebbencs sem. :-)
7/9 anonim válasza:
csipetke vagy nokedli. (én csipetkével jobban szeretem:))
8/9 anonim válasza:
am nagyon finom friss, ropogós héjú kennyérrel is. (belemártogatva a levesbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!