Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap?

Mit főzzek holnap?

Figyelt kérdés
Ami nem kerül sok időbe. A szárnyasokat nem nagyon szeretem, és a zöldségeket sem nagyon.
2013. máj. 11. 19:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
rakott krumpli, rakott kel. most ezek jutottak eszembe :) nálunk rakott kel lesz
2013. máj. 11. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
esetleg egy jó rizottó?:) éttermi rozottót tudok ( szakács vagyok) esetleg egy kis húsleves,meg puding?:D
2013. máj. 11. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, engem érdekelne az éttermi rizottó, mert nekem nem sikerül soha(: Leírnád? Előre is köszönöm.
2013. máj. 11. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:

persze hogy leírom :)

hozzá valók:

fél kg rizs

fél vöröshagyma

kb 100 g vaj

1 dl fehér bor

sajt

ételízesítő

és sáfrány ( kb 5-6 pici csomag kell)

kb 3-4 L vízbe rakj vegetát,és LASSÚ tűzön "főzd" ha kész van,külön kis lábasba rakj 4-5 merőkanálnyi alaplét,és abba rakd a sáfrányt. ( mind kell bele)

a fél db hagymát vágj nagyon nagyon apróra,majd a vajon párold meg,majd tedd rá a rizst,forgasd össze alaposan,kicsit pirísd is,aztán rá az 1 dl bor. forgasd össze. tegyél rá 1 szedőkanál alaplét,várj meg míg félig felszívja,majd a sáfrányosból,majd megint a rendes alaplé,majd megint a sáfrányos. kavargsd folyamatosan különben leég. vigyázz hogy ne legyen sok lé rajta,ha igen,akkor hagyd 1-2 percig hogy enm nyúlsz hozzá,és akkor felszívja. egészen addig öntögesd a lét,amig meg nem fő,de a piros mindenképen fogyjon el :)

ha elkészült,tegyél bele vajat,és rá a sajtot,jó alaposan forgasd össze és kész is van:)

kicsit bonyolult leírva,de amúgy nem az :D kocka vajat vegyél,az a jó:) ha valaki valamit nem ért írjatok nyugodtan:)

2013. máj. 11. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
elfelejtettem hogy jó krémesnek kell hogy legyen :) úgy az igazi,amúgy milánói risotto-nak hívják :D
2013. máj. 11. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
rántott sajt, krumplipüré, marhapörkölt, csülökpörkölt, vadas, töltött paprika, mákos tészta, makaróni, spenót, palacsinta, krumplis tészta, hamburger (házi!), pizza (házi tészta!!), hagymakrém leves, rántott hús, töltött dagadó, eper leves, sült hal, paprikás krumpli, töltött padlizsán, fasírt, sült oldalas, hagymás rostélyos, brassói, marhasült, resztelt máj, rántott máj, marha húsleves, csilis bab, lasagne
2013. máj. 11. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 A kérdező kommentje:
Rizottót fogok, de milyen leves legyen hozzá?
2013. máj. 11. 20:23
 8/17 anonim ***** válasza:
krém leves (hagyma, brokkoli, zeller, gomba), hús leves, zöldségleves (májgaluska, grízgaluska, cérna metélt), tárkonyos ragú leves
2013. máj. 11. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:

Nálunk rántott hal lesz petrezselymes krumplival. :)


Levesnek esetleg egy finom tavaszi zöldségleves? Vagy borsóleves?

2013. máj. 11. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
rizotto elé pl gyümölcsleves? vagy paradicsomleves?
2013. máj. 11. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!