Abból a fehér gombából amit a tescoba lehet kapni hogy kell gomba pörköltet késziteni? Nem jut eszembe a neve
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:45
11/12 anonim válasza:
Akkor marad a lisztes habarás. Úgy is jó, de nektek a tányérban tehetsz hozzá tejfölt, ha neki nem fáj érte a szíve.
12/12 doboszoli válasza:
Feltehetőleg csiperke gombáról van szó.
Az "úszkáló hagymadarabok" megoldása, ahogy egy kedves válaszoló írta,a hagyma (többszöri) visszafőzése.
A szalmasárgára pirított hagymát néhány evőkanál vízzel újra zsírjára sütöd, esetleg egyszer-kétszer megismételed.
Nem csak eltűnik a darabos hagyma, de olyan vastag szaftot produkál pl. egy pörköltnél, hogy a kanál megáll benne.Kicsit időigényes, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!