Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukkinibol milyen etelt lehet...

Cukkinibol milyen etelt lehet kesziteni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Rántva:

Felszeled, besózod, panírozod és kirántod. Körettel, ubi-salival tökéletes. Én mondjuk nem karikára szelem, hanem előszor kb. másfél cm-es hosszú lapokra, és utána még keresztbe, hogy kb. olyan téglalap-alakú darabokat kapjak. Gyorsabb panírozni! :)))


Más:

kockára vágod, szálára szeletelt vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát dinsztelsz, beledobod a felkockázott cukkinit, só, bors, esetleg valami sülthús fűszerkeverék, (volt amikor szerecsendióval szórtam meg) födő alatt puhára párolod, majd földőt leszeded és zsírjára sütöd.

Köretnek készíthetsz hozzá párolt rizst, rizi-bizit. Máskor a kockára darabolt sült-krumplit kavartam bele, mint a brassóinál.


Ha akarod, akkor nem köret, hanem ráütsz 1-2 tojást, és kész cukkinis rántottád!

2013. máj. 11. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezeken kívűl kedvencem a töltött cukkini:)

Ahogy én szoktam kettévágom,nem hámozom meg,besózom, és kivágom a belsejét majd kockákra vágom. Kolbászt félkarikákra,gombát apró kockákra,fokhagymát zúzva.

Forró olajra dobod a fokhagymát,rá a gombát,fűszerezed,majd jöhet rá a cukkini és a kolbász.

Mikor már minden megpirult,megpuhult, kanállal visszatöltöd a keveréket a cukkini hajókba,rá bőven reszelt sajt és sütőbe 20-25 perc alatt készre sütöd.

Nagyon fincsi :D Én rizzsel tálalom.

2013. máj. 11. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a szokásos módon lecsót csinálok, csak teszek bele hámozott, karikára vágott zsenge cukkinit is! Nagyon finom, és kiadós!
2013. máj. 11. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Krumplit, répát, paradicsomot, hagymát, es persze a cukkinit felszeletelem , tepsibe teszem, fuszerezem, teszek rá valamilyen húst (en csirkecombot szoktam ) , azt is megfűszerezem, kis vizet teszek alá , alufoliaval beborítom, es mehet a sütőbe. Ha meg sült , elveszem a foliát és 240 fokon, pár perc alatt megpirítom a tetejét.

Szerintem nagyon fincsi.

2013. máj. 11. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
krémleves is nagyofinom.
2013. máj. 11. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!