Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen extra gyomorkímélő...

Milyen extra gyomorkímélő ételeket tudnék készíteni?

Figyelt kérdés
Vírusos megbetegedés miatt szigorú diéta keretei között kell ételeket készítenem. Húsleves levét, párolt zöldségeket, rizst, kekszet stb. mondott az orvos. Ilyen szigorú feltételek mellett hogyan lehetne változatos ételeket készíteni? Mondanátok pár példát ételekre?
2013. máj. 7. 12:14
 1/2 ivilicious ***** válasza:
hát, nekem is hasonló gondjaim vannak, tegnap prolt zöldséget csináltam,héjában sült krumplival és sült csirkemellel :) ja,és csináltam egy kis zöldsalit is. ma rizseshusit csinálok sütőben.
2013. máj. 7. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem készíthetsz csirke-krémlevest (csirkemell, sárgarépa, burgonya, fehérrépa, és turmixolod), csirkemellet meggyszósszal (rizsliszttel sűríted, vagy sima liszttel), héjában sült krumpli + natúr csirkemell
2013. máj. 7. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!