Valami extra ötlet kocsonyához?
Már erősen gondolkozom a húsvéti előkészületeken,és érdekelne,hogy ti,tapasztaltabb szakácsok/szakácsnők fel szoktátok-e dobni valamivel a szokásos kocsonyát?akár valamilyen extra fűszerezéssel,vagy ízléses elrendezéssel,díszítéssel,esetleg bármilyen hozzávalóval?
Kíváncsian várom a válaszokat!:)
Köszönöm!
Köszönöm!:)
És ti hogyan álltok a fokhagymával?Mert nálunk botrány van belőle,ha nincs benne elég..:)Sosem elég!
Milyen húst tesztek bele?
imbiszeket is készíthetsz. gyakorlatilag ugyanaz, mint a szalonkocsonya, csak egyedileg kis kerek fomákba van öntve, dekorálva (borsó,répa, csemege uborka, tojáskarika stb.)majd abból szépen tényérkákra borítva, esetleg egy salátalevélen.mellé egy negyed citrom, vagy citromkrika.
nagyon gusztusos, régen hidegbüfékben lehetett kapni.
én is csinálok húsvétkor kocsonyát. és szeretem jó fokhagymásan, és teszek bele soványabb húst, illetve csülköt is, amin azért van sovány rész is.
volt amikor sertésnyelvet is tettem bele, azt is szépen lehet szeletelni és finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!