Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami extra ötlet kocsonyához?

Borcsi02 kérdése:

Valami extra ötlet kocsonyához?

Figyelt kérdés

Már erősen gondolkozom a húsvéti előkészületeken,és érdekelne,hogy ti,tapasztaltabb szakácsok/szakácsnők fel szoktátok-e dobni valamivel a szokásos kocsonyát?akár valamilyen extra fűszerezéssel,vagy ízléses elrendezéssel,díszítéssel,esetleg bármilyen hozzávalóval?

Kíváncsian várom a válaszokat!:)

Köszönöm!


2012. márc. 25. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2012. márc. 25. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl. teheted őzgerinc formába is, gusztusosan elrendezve a közepén a zöldségeket, pár karika főtt, kemény tojást,és persze a húst. Mikor kivennéd, melegvíz alá tartod, és salátákkal körberakott tálra teszed. Hogy szép sárga legyen a lé, tehetsz bele egy kis késhegynyi kurkumát is, de tényleg csak keveset, mert zöldes színű lesz, ha sokat teszel bele.
2012. márc. 25. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Őzgerincformába rétegezd répa-zöldség-hús nagyon jól mutat felvágva!
2012. márc. 25. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
18:58 de egyre gondoltunk :)
2012. márc. 25. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

És ti hogyan álltok a fokhagymával?Mert nálunk botrány van belőle,ha nincs benne elég..:)Sosem elég!

Milyen húst tesztek bele?

2012. márc. 25. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:

imbiszeket is készíthetsz. gyakorlatilag ugyanaz, mint a szalonkocsonya, csak egyedileg kis kerek fomákba van öntve, dekorálva (borsó,répa, csemege uborka, tojáskarika stb.)majd abból szépen tényérkákra borítva, esetleg egy salátalevélen.mellé egy negyed citrom, vagy citromkrika.

nagyon gusztusos, régen hidegbüfékben lehetett kapni.

2012. márc. 25. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Imádom ezt a kisebb fajta "kiszerelést":)Ebben is gondolkozom,mert olyan jó,ha jönnek locsolók például,már megvan egy adag kocsonya fejenként,és tényleg olyan gusztusos!:)
2012. márc. 25. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
kocsonya húsvétkor? Az karácsonyi kaja
2012. márc. 25. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

én is csinálok húsvétkor kocsonyát. és szeretem jó fokhagymásan, és teszek bele soványabb húst, illetve csülköt is, amin azért van sovány rész is.

volt amikor sertésnyelvet is tettem bele, azt is szépen lehet szeletelni és finom.

2012. márc. 25. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. márc. 26. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!