Hogy csináljak bundás kenyeret úgy, hogy ne tocsogjon az olajban?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 18:59
1/9 anonim válasza:
Forró legyen az olaj, ha gyorsan sütöd nem szívja meg magát.
2/9 anonim válasza:
Jó forró legyen az olaj. Én papírtörlőt is szoktam a tányérra teríteni, amire kiszedem, jó vastagon, az is jó sokat leitat róla.
3/9 anonim válasza:
csatlakozom az elöttem szolohoz. es nem kell hogy tullepje a kenyeret az olaj, epp hogy egy keves olajon, persze teruljon el a serpenyoben, es vard meg h forrjon. ha kesz vagy, ne a tanyerra tedd egybol, hanem tegyel a tanyerbe konyhapapirt/keztorlot es arra ra, az is picit megszivja magat :)
4/9 anonim válasza:
igyvan, nem lattam az elottom szolot, pont en is ezt irtam kozben elnezest
5/9 anonim válasza:
Ahogy már leírták, vagy süsd tepsiben.
Ugyanúgy beleforgatod a tojásba a kenyeret egy kivajazott tepsibe sorba rakod, egymás tetejére mehet több szelet, a rétegek közé mehet sajt vagy sonka is, és be a felmelegített sütőbe. Nem lesz olajos, és nem lesz szaga sem. Jó étvágyat!
6/9 anonim válasza:
A tepsis változat is nagyon jó, én is kipróbáltam már.
8/9 anonim válasza:
Forró olajban süsd ki és utána tedd ki tányérra amibe papírtörlőt teszel, az beszívja a felesleges olajat róla!
9/9 anonim válasza:
Kevés forró olajban, ami alig éri el az egyharmad magasságát a kenyérnek. gyorsan fordítod, aztán állítva lecsöpögtetni.
megyek és sütök is vagy ötöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!