Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóslett a brassóim, levet...

Sóslett a brassóim, levet tettem rá, igy elmegy. Mivel javithatok rajta?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
kevés bors ,és fokhagyma
2013. máj. 2. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha levet tettél rá, tegyél rá egy csipet szódabikarbónát,és egy csipet cukrot. aztán majd süsd vissza zsírjára.valamennyit javít a helyzeten.
2013. máj. 2. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A mellé készített krumplit ne sózd meg. ha összekeverd majd a hússal, lehet, hogy pont jó lesz.

csak a plusz fűszerek nem veszik el a sós ízt.

2013. máj. 2. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is a só nélküli sült-krumplit kavarnám bele.

Más nem nagyon fog rajta segíteni.


Ez a baj ezzel a sóval. Ha már egyszer beleraktuk, az ott is marad! :))))

2013. máj. 2. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint most leveses. Egy kis levet végy ki, és ha meghült egy kicsit, keverd el egy kis liszttel. Majd tedd vissza a hushoz, és forrald ki. Igy már nem lesz sós, és nem fog elázni a sült krumpli a lévőt.
2013. máj. 2. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
létől bocs.
2013. máj. 2. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
az utolsot még nem hallottam köszönöm szépen
2013. máj. 2. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A nem sózott krumpli a legjobb, én is azt szoktam csinálni.

Ha mégjobban elsóztad:

Tegyél bele egy kis sárgarépát, vagy gyökeret. Picit sejtelmessé, bársonyossá teszi az ízét, de a só nagyrészét elnyomja. Csinálhatsz még belőle tiszait vagy tengerészt is. (Tiszainál lecsós alapba kevered és összefőződ alaposan. Ha a lecsót nem sózod csak enyhén megcukrozod, /lecsót mindig illik cukrozni is kicsit,a vad íz ellen/ teljesen helyreáll a só egyensúlya. Tengerésznél meg a tiszaiba nyers tojást is belekeversz és összefőzöd az étellel. A tojás mégjobban elveszi a sós ízt, gondolom épp emiatt találhatta ki az alkotója ezt az eledelt.) :)

2013. máj. 5. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát minden kép érd utol! és tanulj meg főzni!!!!!
2013. máj. 7. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Road! Ha valaki elsózza a brassóit, attól még tud főzni! Bárki elsózhat bármit... Volt már, hogy elfelejtettem, hogy megsóztam a kaját, aztán még adtam neki. Itt ha a krumpli nem segítene - bár szerintem fog - akkor úgy eszitek meg! Vagy borítasz bele másik fűszert, ami elvonja a figyelmet a sóról. Ahogy az egyik előttem szóló is javasolta.
2013. máj. 8. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!