Zebratorta piskótából?
Figyelt kérdés
[link] Ilyet már készítettem, de nekem túl sűrű lett, nem tetszett. Sima piskóta tésztából jó lenne?2013. máj. 1. 16:17
1/6 anonim válasza:
Helló!
Én rendszeresen készítem,piskótából.Úgy készítem,amennyi a tojás,-1 kanál cukor és +1 kanál liszt.Ma úgy csináltam,hogy külön kavartam a két tésztát.A sárgával kezdtem (egy pici sárga ételfestékkel),betettem a hűtőbe,amíg a kakaósat készítettem.Küldök képet,milyen szokott lenni.
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok.Azt elfelejtettem írni,hogy mikor kettévágtam,mielőtt szétvettem,mindkét részbe szúrtam egy-egy fogpiszkálót egymás alá,hogy amikor összerakom a sütit,a csíkok ne legyenek elcsúszva.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik, köszönöm. Akkor nem rontja el :)
2013. máj. 1. 16:44
4/6 anonim válasza:
Jaj de gyönyörűek, gratulálok a kedves válaszolónak:)egyszer én is ezt a kanalast csináltam, de a mindmegettéről "mirza" receptjét. az nagyon finom lett és szép.
5/6 A kérdező kommentje:
Milyen krémet használsz? :)
2013. máj. 1. 21:51
6/6 anonim válasza:
Az alagút tejszínhabos gesztenyés volt, a másik mogyorós tejszínes, de mikor mi jut eszünkbe. Van, hogy sima lekváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!