Házi joghurtom hígabb és savanyúbb, mint a bolti. Mi lehet az oka?
Nem folyhat át rajta, ha rendesen készítetted el. az oltóanyag a fontos, valami jóféle bolti joghurt, mert jughurtkultúrához nem lehet csak úgy hozzájutni.
de a bolti joghurt, tejföl is tökéletes a házi beoltásra.
Az, hogy soványtejet használsz e szempontból teljesen mindegy. a házitejből zsírosabb joghurt lesz.
Ki kell várni, míg alaposan lecsöpög, utána krémes állagú lesz.
Kérek írd meg, hogy a bolti 1.5 tejből valóban sikerült e joghurtot készítened, mert nagyon meglepődnék. Nem bántásnak mondom, csak hihetetlenek gondolom.
Én házi tejet veszek 4 es kb. a zsírtartalma, ahhoz szoktam jó minőségű (danon) joghurtot keverni, utána már csak a saját joghurtomat kevergetem mindig a következő adag tejhez. Ízlés szerint gyümölcsökkel szoktam fogyasztani.
Joghurtnak joghurt, csak épp folyékonyabb :)
Mivel szoktátok átszűrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!