Van egy felbontatlan natúr joghurtom, aminek a több mint egy hónapja lejárt a szavatossága? Muffinba felhasználhatom még szerintetek?
keverd föl, ha nincs buggyant szaga, nyugodtan felhasználhatod.
mi dolgozóiba mindig lejárt szavidőst veszünk jelképes áron,még hetekig nincs semmi baja.
az élelmiszerek szavideje túlbiztosított, ez a gyártók érdeke is.
üdv-tejes-
kudarc lehet akkor, ha kóstolás nélkül borítjuk bele az ételbe.de, mint a mellékelt ábra is mutatja, nem volt semmi baja hála az égnek.
ellenpéldát is tudok sajnos mondani, friss joghurtok jöttek vissza tonnaszám!! a kereskedelemből, mert valami
tecnnológiai hiba folytán penészes lett a teteje valamennyinek.
a hiba oka meg is lett, de ezek a cégnek drága tanulságok.
nem beszélve a fogyasztók bizalmának elvesztéséről,ami még
az effektív kárnál is nagyobb.
sumsum- a szavidő nem mindig mérvadó:)
üdv-tejes-
He-he!
Dolgoztam egy tejiparnak üzletkötőkén.
A miskolci depó üzenőfüzetében olvastam, dobtam a hátast.
Egyik raktáros írta a másiknak.
"A 4 raklap joghurt megjött éjjel 2-kor. A teteje penészes mindnek. Nincs semmi baja, ÍGY GYÁRTOTTÁK.DD)
gyanítom, hogy ez a Parmalat érában volt, már csak a helyszínt illetően gondolom....de nem úgy gyártották, az biztos, hanem a lehűtéssel/karanténozással voltak voltak gondok. gyorsan, gyorsan (basta,basta)mondta az olasz, aztán jól el b....ta.
de az igazság az, hogy ez a hazai tulajdonú feldogozóra is igaz:((
üdv-e-
értettem XDD, a bocimintás dizájn:))
de napjainkban is előfordul, amiről írtam több betűs nagyvolumenű volt cégemnél:))
ráadásul melódiákosokkal a visszárut kibontatták, a penészt lecsapták aztán visszadolgozták a joghurtot....
tudjátok, anyag nem vész el...:))
Én a polcon találkoztam már 40 nap szavatossági idejű natúr joghurttal. Azaz március elején április közepe a szavatossága. A szavatosság lejárta után egy hónappal ez a termék 70 napos lesz.
Lehet, hogy kicsit finnyás vagyok, de nincs az a tejtermék, amit 70 napos korában megennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!