Van egy felbontatlan natúr joghurtom, aminek a több mint egy hónapja lejárt a szavatossága? Muffinba felhasználhatom még szerintetek?
nincs ezzel semmi gond, ha jó minőségű alapanyagot a technológiaia előírások betartásával, jól állítanak elő.
a magas hőkezelés biztosítja a csíramentes állapotot,gyakorlatilag valóban nem romolhatna meg akár 70 napig sem.DE! mindenhol emberek dolgoznak, akik hibáznak is. ez alól nem kivétel a tejipar sem , sajnos.
ha nem a gyártás során, akkor a raktározás során, de azért ne hagyjuk ki a kereskedelmet se.igen gyakran ők is felelősek a korai minőségromlásért.
üdv-tejes-
-e-, akkor lehet, hogy mi 2000 körül "ellenfelek" voltunk?
Úgy értem, ellen érdekű felek?D)
jjjja:)))Te ezek szerint a konkurrenciánál dolgoztál, de erről már egy korábbi kérdésnel szót váltottunk:))
most, hogy már nyugdíjas lettem,többet is elárulok a szakmai titkokról:))
üdv-e-
elnézést kérek a kérdezőtől, hogy itt szakmai eszmecserét folytatunk, de a kérdésből fakadt.
szóval a szakmai titkokról... csak addig megyek el, ameddig etikus.
egész életemben védtem a szakma becsületét, sokszor még a családtagokkal is összeveszve.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!