Ha sózni kell az ételt kézzel szórod a sót vagy kanálról?
A húst kézzel sózom be én is, máshogy elég nehéz lenne beledörzsölni :)
Az egyebekhez pedig szórós sótartónk van.
Mindig kézzel teszem bele, nem csak a sót, majdnem minden mást is.
Sokkal gyorsabb, mert kanállal nem érzel, utána kell sózni, kóstolni, megint ízesíteni, fűszerezgetni, amíg jó nem lesz.
Ha meg kézzel rakom, jobban érzem a mennyiséget, azt már megszoktam. Így legtöbbször elsőre pont jó mennyiségben teleszórom a kaját mindennel, letudom a beízesítést 1 perc alatt.
Mondjuk én rengeteget főzök, szóval nekem elég fontos az idő...
Fűszerpaprikát, meg zúzott fokhagymát, ilyeneket szórom zacskóból, vagy kanállal rakom, mert azt nem jó kézzel rakni. Fele rajta marad a kezemen, stb..
A sót is, meg minden fűszert kizárólag kézzel.
Benne van a kezemben a "bugi".))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!