Mit csináljak belőle?
Mi az a káposztás paszuly?
A szendvicskrém az nagyon szupi ötlet:)
A levét már kiöntöttem...ezek szerinte nem kellett volna?:)
Az a baj egyébként töltött káposzta is volt a héten, chilis bab, már nem tudom mit kéne főznőm, de a sonkát nem akarom h megromoljon:)
Köszönöm a segítséget, jöhetnek még ötletek:)
Annyi jó ötletet kaptál már, de én adnék mégegyet:
ha van főtt hús, vagy ilyen sonka jellegű maradékom, akkor csinálok belőle tésztasalátát. Majonéz, tészta, mondjuk a sonka, és utána ami még van a hűtőben, csak harmonizáljanak az izek, pl. paprika, savanyú uborka, kukorica, borsó, esetleg kis száraz sajt maradék, jó erősen fűszerezem, fehérborssal, kicsi mustár, és már kész is. Vacsorára nagyszerű, sőt már a férjemet is rászoktattam, nagyon szivesen viszi reggelire, egy joghurttal ideális. Merem ajánlani.
Én a levéből csinálnék, mondjuk babgulyást, a sonkát meg tepszis krumplihoz használnám fel.
Tepszis krumpli, ahogy én készítem:
Fogok 5-6 nagyobb szem krumplit meghámozom, felkarikázom, öntök rá olajat,fűszerezem sóval, delikáttal esetleg borssal. Karikázok hozzá hagymát, paprikát, paradicsomot az egészet összekeverem egy tepsibe öntök egy kis vizet és a krumplis zöldségeket tepsibe teszem. Erre rakom az ujjnyi vastagra szeletelt sonkát és fólia alatt megsütöm, ha kész, megpuhult minden akkor a sonkákra ütök 1-1 tojást majd addig sütöm a tojással együtt míg tükörtojás szerű nem lesz.
Ennyi az egész és isteni finom. Én a helyedben ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!