Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó lehet még ez a hús?

Jó lehet még ez a hús?

Figyelt kérdés

tegnap vettem a sparban sretéskarajt, de eg-2 foltban kicsit zöldes-kékes a hús halványan. Nincs rossz szaga.

meg lehet még enni?


2013. ápr. 13. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már kék-zöld én bottal nem piszkálnám meg. Inkább menjen kárba, min 2 napot töltsek a WC-n a családdal...
2013. ápr. 13. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, a legtöbb szupermarketes húson ez megjelenik, ha nincs szaga még bőven jó.
2013. ápr. 13. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg nem enném..
2013. ápr. 13. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit értesz a zöldes-kékes alatt, ugyanis elöfordul, hogy ha a nem jól lett vágva, akkor a vágásfelületen megtörik a fény, és nagyon enyhe elsznezödés látszódik a húson (akár frissen vágva is), természetesen emiatt nem rossz. Ha romlott, akkor nem KIS folton szinezödik el, hanem az egész felülete.
2013. ápr. 13. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!