HOgyan készítsek eperhabot? (torta piskóták közé)
Én a pudingkrém és a hasonló túlédes műkészítmények használatát mellőzném.
Az epret turmixold le porcukorral, verj fel 2 pohár habtejszínt 1 vagy 2 habfixálóval, és add hozzá a turmixolt cukros epret.
Egyrészt sokkal egyszerűbb, másrészt legalább mesterséges dolgoktól mentes is. A krémet rakd hűtőbe fél órára, szép kemény lesz addigra. Ha formában kened rá a süteményre és leveszed a formát, úgy marad.
a puding csak annyira édes, amennyi cukrot teszel hozzá
én az olyan mű dolgokat mellőzném (allergia), minr habfixáló, bolti tartósítószeres tejszín, bolti tartósítószeres tej.
megpróbálnám felvert tojásfehérjéből, mint nagymamám csinálta málnával, isteni lett.
Esetleg még főzném a tojáshabot gőz fölött, és aztán keverném bele a gyümölcsöt.
Nem kötelező tartósítószeres tejszínt venni. A normál tejszínben semmi egészségtelen nincs, egyszerű hőkezelt tejkészítmény.
A tojáshab tényleg jó ötlet, bár én nem kedvelem az ízét, ezért nem is javasoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!