Milyen lenne ha a fejes káposztát kelkápossztafőzelék módjára készíteném el?
Szerintem ki kellene próbálni, nem hiszem, hogy rossz lenne, csak szokatlan.
A fö különbség, hogy a fejeskáposztát a legtöbbször paradicsomosan készitik fözeléknek, de paradicsom nélkül sem rossz.
Mellesleg ha kelkáposztából lehet káposztástésztát késziteni és jó, akkor miért ne lehetne forditva is megkisérelni?
Ehetetlen biztos nem lesz, legfeljebb kicsit játszani kell a füszerezéssel - és egy új recepttel gazdagodik az étrendetek.
Ird majd meg, hogy milyen lett, hogy tetszett! Sok sikert!
No én is azt akartam írni:
az ötlet eredeti, ha kipróbálod, írd meg, milyen lett!
Köszönöm a válaszokat.
A próba most elmarad, sikerült kelkáposztát vennem.
Csak elméleti volt a kérdés, ugyanis rettentően megkívántam a kelkáposztafőzeléket, és gondoltam ha nem tudok azt venni, talán kipróbálom fejesből.
Kóstolni nem kóstoltam, de egy volt kollagenőm mindig édeskáposztából csinálta, mert nem bírta a kelkáposzta szagát és a kesernyés ízét.
krumplis káposztának hívta, köménnyel, majorannával fűszerezte és fokhagymás világos rántással rántotta be.
Szerintem nem is lehet olyan rossz.
Szóval már feltalalták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!