Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szülinapi partira hidegtál és...

Szülinapi partira hidegtál és szendvics helyett milyen ételt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy sós legyen, de ne süti és ne a felsoroltak.
2009. szept. 22. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ha gyerekzsúrrol van szó a hamburger és ahotdog nyerő lehet.

ha felnőtt buli lesz ajánlanám, az egyszerű sült húsokat egy kis körettel (nem nehéz étel, de finom); pl. csirkemellet görögsalátával.

2009. szept. 22. 21:22
 2/12 igabcsy ***** válasza:
100%
Talán még van annyira jó idő, hogy egy jó nagyadag bográcsban főtt marhapörköltnek mindenki örülne.
2009. szept. 22. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem akarsz hidegtálat,szendvicset,sütit,akkor nem sok választék van.

Süss tarját vagy oldalast,tepsis krumlival.Vagy süss hurka-kolbászt,szintén krumplival.Csirkemellet ne süss,mert az még főzve is folytós,száraz,sütve meg szinte lehetelen lenyelni.Készíthetsz Stefánia-szeletet,vagy kolbásszal töltött karajt.Rántott halat,karfiolt, sajtot,rizsköretet és sokféle salátát.És többféle kenyeret.

2009. szept. 22. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a csirkemell a kedvencem, csak ezt szeretem a csirkében, és szerintem, ha nincs kiszárítva, meg jól el van készítve nagyon is finom, és nem folytós :)
2009. szept. 22. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy bogrács paprikás krumplit!

Vagy hortobágyi palacsintát! Óriás pizzát! Sültkrumplit!

Töltött káposztát.

Hány évesek a vendégek? Férfi? Nő? Gyerek?

2009. szept. 22. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

csirkemell folytós? Csak ha rosszul van elkészítve (pl.sóhegyek alatt "kivéreztetve", minden nedvétől megfosztva). Amúgy, (hacsak nem puccos partit szeretnél), a javaslatom: hurkapálcákra szúrj fel

kis, kb 3-4 cm átmérőjő gombócka fasírtot, csemege/kovászos ubit ízlés szerint felváltva, 1 pálcára kb.1 főnyi adagot. Meghívottak létszámától függően 1 vagy több stabil, mutatós edénybe szabj a méretének megfelelő hungarocellt, takard be guszti salátalevelekkel és abba szurkáld bele a pálcikákat. nyugodtan kihülhet,úgy is isteni. Finom házikenyér illik hozzá, igazi bulikaja, állva is eheted, nem kell izgulni az ülőhelyek miatt.

2009. szept. 22. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, bocsi, nyilván egy pálcikán több fasírt és ubidarab felváltva sorakozik, de ezt lehagytam. :=)
2009. szept. 22. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

22:11

Nagyon jó, csak annyit, hogy a hungarocellt hagyd ki :) egész káposztafejbe szurkáld!

2009. szept. 22. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemáj/mell baconbe tekerve,apró sült csirkealsó comb,vegyes savanyú,kenyér :)
2009. szept. 22. 23:40
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Ami lemaradt apró fasírtgolyócskák,1darbka ubival a tetején,fogpiszkáló :)
2009. szept. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!