Honnan tudjam hogy egy recept mennyire jó?
Elöre nem lehet tudni, ha elég tapasztalatod van a fözésben akkor azért általában be tudod saccolni.
Viszont sokszor van, hogy nem ROSSZ az étel, hanem csak nem megszokott, hagyományos ize van és ez az, amiért nem tetszik elsöre.
Ezen kivül a füszerezésen nagyon sok múlik, és ez az, amit nem lehet pontosan megadni, mert az alapanyagok sem mindig egyformák, ezért nem ugyanannyi füszert igényelnek.
Igazából ehhez gyakorlat kell de sokat segithet ha a neten is rákeresel 1-1 receptre és több helyen is megnézed
mert sok kis tippet elkaphatsz hogy mire figyel, és összehasonlithatod a menyiségeket.
Ha bizonytalan vagy egy-egy receptben, akkor ide is belinkelheted, mielött kipróbálnád, a tapasztaltabb emberek szivesen mondanak véleményt róla, illettve tippeket adnak, hogy mit célszerü változtatni, vagy hasonló, már bevált receptet tudnak ajánlani.
Viszont nem világos, hogy mit értesz az alatt, hogy rossz lett,a mit sütöttél/föztél - az állaga, ize, vagy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!