Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan tudjam hogy egy recept...

Honnan tudjam hogy egy recept mennyire jó?

Figyelt kérdés
Jópárszor sütöttem-főztem netről vagy újságból, és rengetegszer nagyon rossz lett, nem az én hibámból hanem a recept volt rossz. Még a tv paprika magazinba is, amitől azért elvárnám ha már egy újság erről szól legalább ne legyen benne ehetetlen recept. Annyira rossz mikor egész nap sütök, és rossz lesz. Most akkor soha ne főzzek meg semmit amit nem próbált ki mondjuk az anyukám? Vagy honnan lehet tudni melyik recept megbízható?
2013. ápr. 9. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Elöre nem lehet tudni, ha elég tapasztalatod van a fözésben akkor azért általában be tudod saccolni.

Viszont sokszor van, hogy nem ROSSZ az étel, hanem csak nem megszokott, hagyományos ize van és ez az, amiért nem tetszik elsöre.

Ezen kivül a füszerezésen nagyon sok múlik, és ez az, amit nem lehet pontosan megadni, mert az alapanyagok sem mindig egyformák, ezért nem ugyanannyi füszert igényelnek.

2013. ápr. 9. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazából ehhez gyakorlat kell de sokat segithet ha a neten is rákeresel 1-1 receptre és több helyen is megnézed

mert sok kis tippet elkaphatsz hogy mire figyel, és összehasonlithatod a menyiségeket.

2013. ápr. 10. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bizonytalan vagy egy-egy receptben, akkor ide is belinkelheted, mielött kipróbálnád, a tapasztaltabb emberek szivesen mondanak véleményt róla, illettve tippeket adnak, hogy mit célszerü változtatni, vagy hasonló, már bevált receptet tudnak ajánlani.

Viszont nem világos, hogy mit értesz az alatt, hogy rossz lett,a mit sütöttél/föztél - az állaga, ize, vagy mi a gond?

2013. ápr. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!