Valaki tud recepteket?
Szoljanka leves
Felkockázod a megmaradt húsokat (megmaradt felvágott is mehet bele). Egy kis olajon vagy zsíron megdinszteled a hagymát, hozzáadod a húst, felöntöd csemege uborka levével és vízzel. Hozzáadsz apróra vágott csemegeuborkát, sűrített paradicsomot, babérlevelet. Ízlés szerint mehet bele csípőspaprika vagy erős pista is. Felforralod, aztán kis lángon még 10 percig főzöd. Tejföllel és citromkarikával a tetején tálalod. Nagyon finom!
Csinálhatsz egy adag orosz hússalátát,(majonézes) de legjobban járnál, ha ledarálnád , és egy finom húspástétom lenne belőle. egy részét le is lhetne fagyasztani, majd később elővenni.
hagymát dinsztelsz, és a maradék húst (sonkaféléket ) átsütöd rajta. ledarálod, utána tolsz pár keménytojást, majd elkezded fűszerezni. só finoman, mustár, bors, majoranna, tejföl, hogy krémes legyen, esetleg egy kis puha vaj.kellemesen pikáns legyen. pirítósra kenve nagyon finom, de friss pékáruval is, szendvicsekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!