Mitől lesz jó szaftos a rakott krumpli?
A lángolt kolbászt kevés zsíron átforgatom, kicsit megsütöm.
A rakott krumpli aljára ezt a paprikás zsírt + vastagon a tejfölt (=majd összeforrnak), a közepén a kolbi + főtt tojás, és a legtetéjére ismét vastagon a tejföl.
Így szeretem, isteni szaftos rakott krumplim szokott lenni.
igen, miden rétegre tegyél tejfölt de vigyázz mert ha túl sok akkor észre fogod venni hogy sütés után állni fog alatta a lé amit én spec nagyon nem szeretek,ezért jobban szeretem magam csinálni nehogy túl sok legyen. ill kipróbálhatod főzőtejszínnel is
ja és még annyit hogy én szeretem a maggi húsvarázst,ezt szoktam kb 1 -2 evőkanállal egy nagy dobozos tejfölbe tenni ,szerintem isteni lesz tőle!!
tehát:főtt krumpli rá tojás és erre ezt a tejfölös keveréket, azán megint krumpli tojás és tejfölös mártás.
Van hogy néha én is kolbásszal készítem vagy császárszalonna kockákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!