Hogyan tehetem jóvá a k.. A elsózott pörköltemet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 19:30
11/11 anonim válasza:
Én pont így jártam a bolognaival hétvégén :(
A krumpli ilyen esetben mindig megoldás, nagyobb darabokba kell bele vágni sok krumplit, aztán ahogy a krumpli megfőtt még benne hagyod kicsit és kiszeded !
Nálam totálisan beválik az elsózott ételeknél a krumpli, csak utána ki kell venni, mert ehetetlen sós, magába szívja a sok sót .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!