Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tehetem jóvá a k.. A...

Hogyan tehetem jóvá a k.. A elsózott pörköltemet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 19:30
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én pont így jártam a bolognaival hétvégén :(

A krumpli ilyen esetben mindig megoldás, nagyobb darabokba kell bele vágni sok krumplit, aztán ahogy a krumpli megfőtt még benne hagyod kicsit és kiszeded !

Nálam totálisan beválik az elsózott ételeknél a krumpli, csak utána ki kell venni, mert ehetetlen sós, magába szívja a sok sót .

2013. ápr. 9. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!