Hogyan tehetem jóvá a k.. A elsózott pörköltemet?
Engedd fel egy kis vízzel és forrald le róla,a köretet meg sótlanul főzd meg.Vagy főzz bele pár szem krumplit.Más nem jut eszembe.
Sok sikert :)
A k..ra elsózottat sajnos sehogy.
Lehet trükközni, majd hősiesen elfogyasztani, de ez ugye nem cél...
"Engedd fel egy kis vízzel és forrald le róla"
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ennek mi értelme.
"ha rakok még vizet bele akkor enyhül a sóssága,ha leforralom,akkor meg nem lesz olyan híg??!!!"
:D :D :D :D :D LOL.
Ha raksz hozzá vizet, akkor valóban kevésbé lesz sós, de ha utána elforralod pont ugyanott vagy, mint eredetileg, csak dolgoztál vele plusz negyed órát. Ma már nem jár józan paraszti ész születéskor mindenkinek?
Bájdövéj, tudtam volna bőven tanácsot adni, de előttem már megtették jó páran, csak gondoltam rávilágítok a hülyeségre, mielőtt még más is elhiszi.
Én legutóbb mérgemben ledaráltam és a felét hortobágyi palacsintába töltöttem sok tejföllel, a másik feléhez meg főztem ki rizst só nélkül és rakott kelt csináltam vele. Teljesen jó lett így.
Kocka husi-pörköltet is elsóztam már, asszem egyszer nokedlit csináltam hozzá só nélkül, egyszer meg tarhonyát.
Anyukám meg bármit elsóz, krumplit főz bele, ő azt megeszi utána de mi nem szeretjük, így inkább olyan módon próbálom kijavítani ,hogy semmi se vesszen kárba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!