Sóskamártás mellé hogyan készítsem el a húst? Vacsorára készíteném ma.
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 14:26
1/6 anonim válasza:
én egyben megsütném, ha szeretném a soskamàrtàst+fött krumpli :)
2/6 anonim válasza:
Én inkább szeletben vagy fasírozottat sütnék.És krumpli nélkül,az olyan üzemikajás,.A kettő nekem nem passzol össze.Ez persze ízlés dolga.
3/6 A kérdező kommentje:
De hogy sütnétek meg egybe? Milyen fűszerezéssel? Tepsiben vagy serpenyőben?
2009. szept. 21. 15:53
4/6 anonim válasza:
Ha csirke akkor én főtthusit csinálnék. Egy kis vegetás vizben, vagy leveskockásban megfőzném.
Ha másmilyen akkor só, bors és tepsiben. Kis vizet alá és a tetejére alufóliát. Ha már puha, megsült, akkor leveszed a fóliát és ropogósra pirosra sütöd.
5/6 anonim válasza:
Jah és egy kis zsirt alá, aztán a fólia levétel után a vizet elsütni.
Ha marha (bár az nem tudom mennyire illik hozzá) akkor szeletbe só bors citromlé, kis olajban vagy zsirban. A sózással vigyázz mert kemény lehet tőle a husi.
Előző voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat! Végül serpenyőben sütöttem sertéscombot sóval, borssal fűszerezve és nagyon fincsi lett!
2009. szept. 22. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!